Evästeiden käyttö

Gaggenau-verkkosivuilla käytetään evästeitä, jotta voit laittaa tuotteita ostoskoriin ja varata korjaajan verkon kautta. Lisäksi Gaggenau kerää evästeiden avulla anonyymiä tilastotietoa, jonka avulla voimme parantaa verkkosivujen toimintaa. Voit jättää huomioimatta tämän viestin, jos et halua tietää asiasta enempää. Jos haluat saada lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja asetustesi hallinnasta, napsauta oikealla olevia linkkejä.

 

Gaggenau Privacy Policy

Gaggenau haluaa kiittää sinua Internet-sivustomme käyttämisestä ja mielenkiinnosta yritystämme ja tuotteitamme kohtaan.

PRIVACY AND CONFIDENTIALITY
Päivitämme parhaillaan tietosuojakäytäntöämme vastaamaan toukokuussa 2018 voimaan tulevaa EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR). Jos haluat käyttää tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia oikeuksiasi, täytä oheinen lomake . Muiden tietosuojaa koskevien kysymysten osalta, ota yhteyttä: dataprotection-FI@bshg.com .

Henkilötietojen suoja / yksityisyyden suoja
Henkilötietojesi ja yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää. Sen vuoksi noudatamme liiketoimissamme soveltuvaa henkilötietojen ja yksityisyyden suojaamista koskevaa lainsäädäntöä. Kuvaamme jäljempänä, minkälaista tietoa keräämme, miten käytämme sitä ja kenen kanssa jaamme sen.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely
Emme kerää Internet-sivustojemme kautta mitään henkilökohtaisia tietoja (henkilötietoja, kuten nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita, syntymäaikoja) , ellet itse päätä antaa niitä meille (esimerkiksi rekisteröintiä, tutkimuksia tai tilauksia varten).
Jotta voisimme tarjota juuri sinua kiinnostavaa sisältöä sivustoillamme, pyrimme tunnistamaan sivustoja, joilla olet jo vieraillut. Tätä tarkoitusta varten saatamme tallentaa esimerkiksi liittymistietoja, käyttämäsi Interner-selaimen tietoja ja käyttämiäsi sivustoja. Joissakin tapauksissa saatamme myös tallentaa evästeitä tai käyttää aktiivisia komponentteja (kuten JAVAScript-ohjelmia). Näiden tietojen perusteella ei voida jäljittää yksittäisiä henkilöitä, ja niitä käytetään vain tilastollisiin tarkoituksiin. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa niitä koskevia asetuksia selaimessasi. Muista kuitenkin, että asetusten muuttamisen jälkeen et ehkä voi käyttää tiettyjä toimintoja.

Tarkoituksen selvitys
Kun annat meille henkilökohtaisia tietojasi, käytämme niitä ainoastaan seuraaviin tarkoin määrättyihin tarkoituksiin:meille lähetettyjen (esim. tuotetietoja, elinkeinolupaa jne. koskevien) tiedusteluiden käsittelyyn Internet-sivustollemme kirjattujen tilausten käsittelyyn (esimerkiksi asiakastyytyväisyyttä koskeviin) tutkimuksiin työhakemusten käsittelyyn.

Tietojen käyttö ja siirto
Voidaksemme pitää yllä yhteyttä asiakkaiden ja hankkijoiden kanssa voi olla tarpeen, että säilytämme, käsittelemme ja siirrämme eteenpäin henkilökohtaisia tietoja:
Gaggenau Northern Europe -alueen sisällä, eli Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Islannissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa tai Saksassa. Pohjois-Euroopassa toimiviin markkinointitoimistoihin, jotka työskentelevät Gaggenau:n nimissä Pohjois-Euroopassa.

Tietojen avulla pystymme paremmin ymmärtämään tarpeitasi ja reagoimaan niihin mahdollisimman nopeasti, esimerkiksi käsittelemään tuotekyselyjä ja tarjouspyyntöjä

lähettämään tilatut tuotteet
ilmoittamaan erikoistarjouksista
tekemään tutkimuksia.

Turvatoimet
Gaggenau tekee kaikki tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimet henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi epätäydelliseltä tai luvattomalta poistamiselta luvattomalta muuttamiselta tai siirtämiseltä luvattomalta paljastamiselta tai menettämiseltä.

Linkit muihin Internet-sivustoihin
Gaggenau:n Internet-sivustolla voi olla linkkejä muihin verkkosivustoihin. Gaggenau ei vastaa näiden sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Yhteystiedot
Jos sinulla on kommentteja, ehdotuksia, kysymyksiä tai huomautuksia, älä epäröi soittaa tai lähettää sähköpostia julkaisutiedoissamme määritetyille yhteyshenkilöille.
Henkilötietolain 22.4.1999/523 mukaan sinulla on oikeus kirjallisesta pyynnöstä saada tieto siitä, millaisia sinua koskevia henkilötietoja säilytämme ja miten käsittelemme keräämiämme tietoja.
Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus myös vaatia käsittelemiemme sinua koskevien tietojen oikaisua. Jättämällä hakemuksen Gaggenau-sivujen kautta ilmoitat hyväksyväsi, että Gaggenau käsittelee sinua koskevia henkilötietoja edellä kuvatulla tavalla.
Säilytämme henkilötietojasi enintään vuoden ajan, mikäli tietoja ei päivitetä
Jos haluat meidän poistavan henkilötietosi, lähetä meille siitä kirjallinen pyyntö postitse tai sähköpostitse. Poistamme henkilötietosi viikon kuluessa pyynnön saapumisesta.

Tietosuojaperiaatteiden kehitys
Internetin tarjonnan kasvaessa kehitämme myös tietosuojaperiaatteitamme. Julkaisemme säännöllisesti tietosuojaperiaatteitamme koskevat muutokset tällä sivulla. Voit pitää tietosi ajan tasalla lukemalla sivua säännöllisesti.

Vastuun rajoittaminen
Gaggenau tekee kaikkensa taatakseen Internet-sivuistoillaan esitettyjen suositusten ja tietojen oikeellisuuden ja ajanmukaisuuden. Gaggenau ei ole vastuussa tai anna takeita siitä, että tiedot ovat aina ajanmukaisia, virheettömiä ja/tai täydellisiä.
Gaggenau ei vastaa vaurioista, joita aiheutuu tarjotun tiedon käytöstä tai käyttämättä jättämisestä. Tähän luetaan vauriot, jotka aiheutuvat tiedon käyttämisestä tai lataamisesta, tietokoneviruksista tai ohjelmistojen asentamisesta tai käytöstä.
Sivuston linkit tarjoavat ainoastaan pääsyn ulkoisiin Internet-sivustoihin (ulkoinen sisältö). Gaggenau on luonut nämä linkit parhaan taitonsa mukaan ja mahdollisimman suurta huolellisuutta noudattaen. Ulkoisten sivustojen luotettavuuteen ja niiden sisällön lainmukaisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.
Koska sivustojen sisältö kuitenkin kehittyy ja voi muuttua milloin tahansa, ei ole mahdollista tarkkailla jatkuvasti sisältöä kaikissa ulkoisissa sivustoissa, joihin Gaggenau:n sivustoilta on linkit. Siksi Gaggenau nimenomaisesti kiistää vastuunsa sisältöön ulkoisilla Internet-sivustoilla, joihin sen omasta sivustosta on linkki. Ulkoisen sisällön käytöstä tai käyttämättä jättämisestä aiheutuvat vauriot ovat pelkästään kyseisen Internet-sivuston vastuulla.

Lisenssiä koskeva huomautus
Gaggenau:n Internet-sivuston sisältämä immateriaaliomaisuus, kuten merkkien nimet ja tekijänoikeudet, on suojattu. Sivuston avaaminen ei takaa lisenssiä Gaggenau:n tai kolmansien osapuolten immateriaaliomaisuuden käyttöön.

Tietosuojahenkilö
Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojaan liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa BSH-Dataprotection-InformationSecurity@bshg.com