Besøg os

Planlæg et personligt besøg i et af vores Gaggenau showrooms

Vi er glade for at byde dig velkommen til en verden af ren skønhed og det ultimative inden for livsstil: Vores Gaggenau flagship showrooms handler om virkelig at opleve Gaggenaus verden. Vælg det nærmeste showroom nedenfor for at se siden Showroom, hvor du kan lave en aftale.

De fleste Gaggenau showrooms er åbne for offentligheden fra mandag til fredag. For at vi skal kunne tage bedst muligt imod dig, er det nødvendigt, at du booker tid til et besøg i forvejen. Klik på "Book et besøg" nedenfor for at få vist vores åbningstider og de kontaktoplysninger, du skal bruge for at booke tid til et besøg.

Book et besøg

Flere pladser